TRANSFER la :
http://elisabetastanciulescu.ro

UN SITE NOU,
cu toate articolele de aici + multe altele


De acum, căutaţi-mă acolo !
Veţi găsi informaţiile despre servicii, articolele de pe blog
şi, în format pdf, cărţile mele, suporturile de curs, studii nepublicate,
toate posibil de descărcat gratuit.
Mulţumesc pentru orice feedback de îmbunătăţire!

======================================================================================


GĂSIM RESURSE SĂ ÎNFLORIM ÎN ORICE CONDIŢII !

Workshop-uri şi conferinţe

Mergeti la http://elisabetastanciulescu.ro/ce-lucrez/workshopuri-cuplu-copii-familie/

si la http://elisabetastanciulescu.ro/ce-lucrez/conferinte/

2 comentarii:

 1. Elena C. (Timisoara)25 septembrie 2010, 17:43

  Felicitari Doamna Elisabeta Stanciulescu! Ca de obicei, ati pus punctul pe i, tematica e extraordinar de realista si complexa! Cel putin eu ma recunosc 90% in ea şi cred ca oricine se recunoaste. M-as inscrie la toate temele, am impresia ca toata viata mea s-ar schimba dupa ce le-as parcurge, organizeaza cineva la Timisoara?
  Vreau sa fac si o sugestie: poate faceti si o reducere pentru inscrierea la toate temele, de exemplu 200 euro platiti toti odata de la inceput.

  RăspundețiȘtergere
 2. Diana Popovici Georgescu5 octombrie 2010, 13:52

  Buna ziua d-na Elisabeta,

  acceptand sugestia dvs., aduc in spatiul public partea mai semnificativa a dialogului nostru, asteptandu-i si pe altii care vibreaza pe aceeasi lungime de unda:

  Eu: va citesc cu mare placere de la infiintarea grupului coachinnetwork_ro, si de pe blog dar si din editura Polirom (fiind studenta la Sociologie/Psihologie) si chiar ma intrebam cand si in ce forma veti "inflori" in coaching; ma bucur sa vad ca evenimentul se produce, ca orice inflorire, sub ochii nostri usor uimiti; si cred ca e un moment bun sa va doresc succes si roade bogate, in aceasta viata, in care calatori fiind, tentam cu totii sa aratam lumii expresia cea mai frumoasa si mai completa a sufletului nostru;

  Dvs.: O singura observatie as face : e drept ca cei mai multi incearca "sa arate lumii expresia cea mai frumoasa si mai completa a sufletului nostru" ; in ce ma priveste, nu mai incerc demult sa arat nimanui nimic, incerc doar sa dau lumii... exact ce spui tu atat de inspirat!

  PS. Am retinut ideea de a organiza un Seminar la Oradea, chiar mi-ar place foarte mult sa va avem ca oaspete aici, insa in acest moment bugetul meu de timp este deja alocat pentru cel putin un semestru (am si job si familie); deci, l-am putea amplasa dupa martie 2011, undeva anul viitor; mi-ar fi de mare folos si sa ma puneti in legatura cu persoane cu care ati colaborat pe aceasta tema, daca sunt dispuse sa-mi impartaseasca din experienta lor (parca la Tg. Jiu ati spus?);

  cu cea mai sincera consideratie, dianapg

  RăspundețiȘtergere

Spune-mi ceva despre alţii, ca să-ţi spun cine eşti !
Respectându-i pe alţii dovedeşti că te respecţi pe tine însuţi / însăţi.